UnDeRWaN EnvanterAdmin
Cinsiyet : Mesaj Sayısı : 30 Konu Sayısı : 29 Doğum tarihi : 18/01/96 Kayıt tarihi : 28/07/10 Yaş : 28 Lakap : Camper :D Aktif Gücü :
Kişi sayfası Başarı Puanı: (250/250)
| Konu: Dev Portable Program Arşivi Paz Ağus. 15, 2010 5:26 am | |
| ortable Programlar, böyle arşiv görmediniz... Portabe terimini daha önce duymuş muydunuz? Yahut duyduysanız kullanıyor musunuz? Portable programlar (Portable Software), yükleme gerektirmeksizin, tıkla ve çalıştır usülü her yerde çalışabilen programlar. Mesela USB belleğinize kopyalayacağınız bir kaç portable program yardımı ile gittiğiniz her yerde çok rahat edebilirsiniz! Pek fazla zaman olmadı bende kullanmaya başlayalı. Lakin şu an pek’de vazgeçecek gibi gözükmüyorum, dahada ötesi, pek bir sevmeye başladım. Portable programlar sayesinde artık oturduğum her bilgisayar benim bilgisayarım oldu. Portable (taşınabilir) kelimesini giderek daha sık duymaya başladığımız bir dönemdeyiz. ve birçok programın (hatta playstation'ın bile) portable versiyonu bulunmakta. programların portable olmasındaki gaye, yükleme gerektirmemesi, sadece tıkla ve çalıştır biçiminde olması sebebiyle her yerde kullanabilmeye olanak sağlamasıdır. İNDİR [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|